Våra drömmar och berättelser

En presentation

Publicerad 2016-10-26 14:37:30 i Allmänt,

Hej!

Vi ska berätta om oss och vår klass.

Vi  går på Kungsgårdsgymnasiet  i klass spra6d. Vi är nitton elever i vår klass. Vår lärare heter Matilda. Hon är jättesnäll mot oss.

Vi kommer från Afghanistan, och vi har samma språk. Nästan alla har bott  ett år i Sverige.Vi har 8 ämnen som består av matematik, svenska, bild, idrott, religion, geografi, modersmål, engelska.Vi kan säga hej på två Språk: Svenska och Dari.

Vår klass är  rolig. Alla elever är bra på olika saker och har olika egenskaper. Alla elever i vår klass vill lära sig mycket, men alla är besviken för att Sverige har bestämt att skicka oss tillbaka till Afghanistan. När vi tänkar på det vi kan inte lära oss så bra.Vi kan inte sova på natten.

Varje dag händer  nya saker i Afghanistan och Talibanerba bli starka varje dag och varje minut.Afghanistans president sa att det finns inget krig i Afghanistan. Vi vet att det varje dag finns explosioner i alla städer i Afghanistan.  

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej! Vi ska berätta om oss och vår klass. Vi går på Kungsgårdsgymnasiet i klass spra6d. Vi är nitton elever i vår klass. Vår lärare heter Matilda. Hon är jättesnäll mot oss. Vi kommer från Afghanistan, och vi har samma språk. Nästan alla har bott ett år i Sverige.Vi har 8 ämnen som består av matematik, svenska, bild, idrott, religion, geografi, modersmål, engelska. Vi kan säga hej på två Språk: Svenska och Dari. Vår klass är rolig. Alla elever är bra på olika saker och har olika egenskaper. Alla elever i vår klass vill lära sig mycket, men alla är besviken för att Sverige har bestämt att skicka oss tillbaka till Afghanistan. När vi tänkar på det vi kan inte lära oss så bra.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela